14 d’octubre 2014

Gran actuació del GP Team al V Rally de Valls


Aquest cap de setmana el GP Rally Team, format pel pilot Jordi Figueras i el copilot Guillem Rovira, tornava a la competició després de més d'un any d'inactivitat, i ho feia al rally de casa. El cap de setmana començava molt bé, el cotxe estava punt, amb caixa de canvis i gomes noves i nou patrocinador (Cafeteria La Canal), amb tot això, la pressió de fer un bon rally era cada cop més gran i els nervis es palpaven a l'ambient. Si vols saber més continua llegint després del salt.
El primer tram del matí es va desenvolupar sense incidents i el segon va quedar neutralitzat per un accident, abans que el GP Rally Team pregués la sortida, però la sensació en el primer re-agrupament era que els neumàtics, poc rodats, perdien tracció al tren posterior.
Tot i això, a mesura que anava avançant el rally, el Jordi i el Guillem s'anaven trobant cada cop més còmodes i els neumàtics van agafar el punt òptim d'adherència, arribant al final de l'últim tram, amb un espectacular 13è millor temps."Hem anat de menys a més" -comentava el Jordi- i així van acabar el rally de casa a la 18a posició de la general, sent aquesta, la millor actuació aconseguida fins al moment i rubricant un progressió imparable.
Des d'aquí la nostra més sincera enhorabona!!
A continuació us deixem totes les fotos/videos que hem pogut recollir, així com l'enllaç de la crònica de la Federació Catalana d'Automobilisme.


 


 






Aquí algunes fotos més a peu de cuneta:
 
 
 
 

 











0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada