22 de desembre 2013

Gran dia de tandes


Els de Gaspollastre ens hem fet el nostre particular regal de nadal, amb un matí de tandes al circuït de Can Padró. Segons paraules dels propis pilots han disfrutat com a nens i no s'han hagut de lamentar incidents importants. Si vols saber més continua llegint després del salt.
El dia ens ha acompanyat bastant, si bé el matí era molt fred i la pista estava un pèl glaçada en alguns punts, el sol ha fet acte de presència i els pilots han pogut apurar més a mesura que avançava el dia.
Ha estat una jornada on es respirava ambient de gas, amb un bon nivell de cotxes i amb esportivitat. Tot i que a les tandes els cotxes no competeixen entre ells, hem pogut fer alguns tests i fins i tot mesurar els temps per volta, que rondaven entre 1:42 i 1:44, sent 1:30 el temps de referència marcat per un Mitsubishi EVO. Per tant, molt bon paper dels pilots GP.
Amb una inscripció de 75€ per als pilots i 25€ per als copilots, es una experiència altament recomanable que esperem poder repetir i us animem a participar-hi.
Us deixem més fotos a continuació i la galeria sencera clicant aquí.









1 comentarios :

  1. Molt bona experiència! 100% Recomenable! Dia entretingut, divertit i amb bon ambient.

    ResponElimina