18 de febrer 2014

17è Rallysprint Sant Julià



Després d'una llarga espera, aquest cap de setmana começa la nova temporada de ral·lis de Catalunya, sent el primer de la llista el 17è Ral·li Esprint Sant Julià. 
Si vols saber més continua llegint després del salt.


Dissabte es disputarà el Shakedown i diumenge el ral·li, on aquest any s'ha modificat el traçat i han incorporat el tram l’Enclusa-Romagats, entre el pont de Fàbregas i Sant Julià de Vilatorta, que ja s’havia inclòs en diverses ocasions al campionat mundial. Es manté el de Coll de Mansa. Els cotxes hauran de fer tres passades a cadascun d’ells.

Al capdavant i com a possibles aspirants a la victoria hi ha Membrado, Orriols i Llinàs. Entre d'altres, cal destacar la inscripció de dos WRC, els dos són Seat Cordoba, una unitat de Joan Vinyes i l'altre de Santiago Mateo. Aquí podreu veure la llista provisional d'inscrits.

També tindrem la oportunitat de veure a Nil Solans, jove pilot de Matadepera que aquest any donarà el salt al Mundial de Ral·lis amb un Ford Fiesta R2, i que s'ha inscrit a la prova d'aquest diumenge a mode de test i amb l'objectiu d'agafar ritme pel mundial. 

Tota la informació del ral·li la podeu trobar en aquest enllaç.

Us deixem mes fotos/vídeos a continuació.










0 comentarios :

Publica un comentari a l'entrada