08 de desembre 2013

Fotos en viu Autoretro 2013


Fa un parell de dies destacàvem el saló Autoretro de Barcelona com un event interessant per aquest pont, doncs bé, predicant amb l'exemple, nosaltres i vàrem ser ahir i et portem les millors fotos en viu per als que no hi haveu pogut anar. Si vols saber més continua llegint després del salt.
El saló Autoretro es una exposició de 31.000 m2 per disfrutar amb tota la família del món dels clàssics. Aquest any va ser una mica més fluix que en anteriors edicions, perquè a igualtat de metres quadrats destinats a l'exposició, el nombre de cotxes i el nivell dels mateixos, era sensiblement inferior. 
Amb tot, l'exposició contava amb la presència oficial de SEAT Historic cars, que celebraven el 60 aniversari del SEAT 1400, i segueix sent una oportunitat per veure joies automobilístiques difícils de trobar en altres circumstàncies. 
El més destacable són els 6.600 m2 destinats al mercat de peces d'ocasió i a objectes de culte antics, certament una bona oportunitat per trobar la peça que et falta del teu clàssic.
A l'exterior hi havia un circuït de karts per als més petits, l'stand de Moritz amb terrassa per prendre alguna cosa, l'unitat de ITV i una exposició de clàssics en venta.
Us deixem algunes fotos a continuació i la galeria completa clicant aquí.


  
  






2 comentarios :

  1. A la galeria hi ha un 124 casi igual al de JS Motorsport!! Hasta el logo s'assembla ;)

    ResponElimina
  2. Pensava que hi havia anat i no ens havia dit res..;-)

    ResponElimina