28 de novembre 2013

CRÒNICA DEL RALLYE FENOUILLEDES



En un final de novembre gèlid, i sota l'atenta mirada del Canigó ven tapat per la neu, s'aixecava el passat cap de setmana, una nova edició del Rallye du Fenouilledes. Si vols saber més continua llegint després del salt.
La prova organitzada per ASAC-Rousillon, transcorria per la regió del Lenguadoc-Rousillon, a ven pocs quilòmetres de la frontera amb Catalunya. La prova compresa per dues etapes, i 6 trams diferents a recórrer en dos ocasions tots ells, arrancava des del mateix circuit del roselló, amb una inscripció de 138 participants, i amb la novetat aquest any de 10 vehicles històrics també com a participants en velocitat.
Entre els històrics es trobaven a part de diferents Porsche i BMW un fantàstic Lancia 037 i un meravellós Lancia Stratos.
Arrancava doncs la prova en un dia en que el fort vent i un intens fred feia passar un autèntic calvari als aficionats que acudien als trams a disfrutar dels bons vehicles que es troben a la nostra veïna regió.
Cal destacar que el parc de vehicles de competició, es de una excel·lent competitivitat i es pot disfrutar d'un gran espectacle amb tos els diferents kit -cars i F2000 que disputen aquest certamen, com quasi tots els francesos.
El ral.li va estar dominat del principi a la fi per Frederic Raynal i Cedric Berger, que es van imposar amb el seu Ford Escort RS Gr.A.
La segona posició va ser pel Mitsubishi Lancer EVO 7 de Jonathan Dessiens i el seu copilot Nicolas Armengou.
L'últim caixó del podi el van ocupar Boris Carretero i Christophe Sol, amb el seu competitiu Renault Clio Ragnotti.
Des de aquí us animem a assistir algun dia en una prova del país veí, val la pena! Tot i que faci molt de fred!!Us deixem mes fotos/vídeos a continuació.







1 comentarios :